Úvodní stránka Fóra Bydlení a reality Energie Plyn Zkušenosti s Comfort energy – reference a názory

  • Toto téma je prázdné.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 60)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1852 Odpovědět
    David
    Host

    Dobrý den,
    s ženou jsme si koupili na vsi starší domek, kde je to řešeno tak, že se vytápí celý objekt plynem a elektřina je používána k ohřevu vody, svícení, vaření atd. Předchozí majitel mi doporučil, ještě než se nastěhujeme, abychom se poohlédli po levnějším dodavateli, že on sám to moc neřešil, protože se v tom guláši nevyznal. Shodou okolností jsem měl telefonát na služebním telefonu od dodavatele Comfort energy, že by mi mohli dodávat energie za nižší cenou oproti hlavnímu dodavateli. Tím, že jsme v situaci kdy se po dodavateli poohlížíme, tak by mě zajímalo zda s tímto dodavatelem máte někdo zkušenosti a případně jaké. Díky

    #1892 Odpovědět
    Honza
    Host

    Zdravím, my už jsme u nich přes dva roky, a hned teda ze začátku musím uznat, že jsme je při přechodu s nikým neporovnávali. Takže můžu hodnotit a porovnávat pouze s velkododavateli a Comfort Energy je teda levnější, nevím jak by to vyšlo teď, ale my už to máme u nich zažitý, tak zůstanem.

    #1923 Odpovědět
    Roman Peteřík
    Host

    Mně Comfort Energy tenkrát přesvědčili cenovou nabídkou, kterou mi dali u plynu, teďka takovou cenu bohužel už nemám, jelikož se ceny stále vyvíjí, ale stále mi vychází levněji a ročně stále platím menší poplatky za spotřebovanou energie než historicky roky nazpět. Zkušenosti si myslím, že mám s firmou zatím převážně dobré, ničím jsem nebyl zklamán až na ty cenové vývoje.

    #1960 Odpovědět
    sona
    Host

    mnela sem do roka 3krat doplatek naplyn coz sem u čezu nikdy nemyvala nikdy sem nedoplacela naopak vzdy sem dostavala spatky lituji ze sem naletela a sla knim s Comfortem urcite spokojena nejsem jen tam musim vydrzet rok a neco jeste mam a pak okamzite odnich odchazim

    #1968 Odpovědět
    Martin V
    Host

    Nevím jaký tarif máte, ale třeba jen máte blbě nastavené zálohy k vaší spotřebě a proto vám to nevychází, nechte si je zkouknout a uvidíte sama, že se to zlepší. Alternativní dodavatelé mají nižší marže, takže vám dokáží nabídnout atraktivnější cenu.

    #2009 Odpovědět
    Ondra
    Host

    Já jsem od Comfort energy dostal lepší cenu za odběr plynu proto jsem se k nim rozhodl přestoupit, jinak elektřinu jsem nechal při staru, u tý takový odbyt nemám. A kdyby ke mně nedorazil prodejce tak, bych nejspíš nezměnil ani ten plyn, ale když mi to vypočetl, tak jsem do toho šel. A nestěžuju si.

    #2014 Odpovědět
    Pavel Melich
    Host

    Já mám s nimi ohledně záloh taky jednu zkušenost, a to že jsem dostal po ročním vyúčtování přeplatek, bylo to akorát moje první vyúčtování po změně dodavatele, tak že jsem byl celý zvědavý jak se mi to ukáže. Z přeplatku a jak mi šla cena dolů oproti předchozímu dodavateli jsem byl potěšený, ale z rozpisu záloh na další období jsem byl mírně rozladěn, jelikož ty mi přišly o stokorunu navýšené, a to jsem nechápal. Takže jsem zvedl telefon a volám jim ohledně toho co se mi přihodila a co s tím, že tomu vůbec nerozumí a že bych to rád vrátil do původního stavu tak jak jsem to měl, když i tak jsem dostal přeplatek. Operátorka se mi omlouvala, že neví kde v počítači nastala chyba, že to ručně vrátí do původního stavu. Takže od té doby si raději vše kontroluji, ale i přes tuto drobnou nepříjemnost, můžu tvrdit, že je to u nich ok.

    #2030 Odpovědět
    Anežka
    Host

    Takto je od nich hezký přístup, pokud firma dokáže uznat chybu a napravit to, tak to o ní něco vypovídá. 🙂

    #2072 Odpovědět
    Miloš
    Host

    Zkušenosti mám s Comfort Energy dobré, podstatné věci z podmínek znám a ty mi nedělá problém dodržovat. Jinak jsem si nevšiml, že by dělali nějaké změny ani mi nic nenahlašovali, takže bych řeknul, že mi všechno funguje stějně od úplnýho začátku. Já v podstatě ani nevidím rozdíl v tom od koho odebírám. Poznat je to akorát ve výdajích, kterými zlevnily.

    #2121 Odpovědět
    Radek Bartoň
    Host

    Mně loni vraceli a letos mi vraceli opět i když už ne tolik moc. Shodil bych to asi na to počasí co v zimě bylo, tak jsem si doma trochu přitopil a to mě sežralo. Ale s firmou jinak bez problému zkušenosti dobré, peníze když přijde vyúčtování, tak do následujícího měsíce jsou doma, v pořádku je i to, že když bych měl nějaký menší peníze jako přeplatek tak mi to raději převedou. Chodit kvůli 80korunám na poštu, bych vážně nepotřeboval 😀

    #2126 Odpovědět
    Ivan
    Host

    Na netu jsou kalkulačky, tak si nějakou vyberte a zkoukněte si to přes ní, ale nevím teda jak moc jim věřit.

    #2128 Odpovědět
    Zuzka Jeřichová
    Host

    Jsem u Comfort Energy od letoška 1.února, ceny co mám hodnotím jako velmi příznivé, pro mě zatím asi nej co mi bylo nabídnuto. Mají dobrou komunikaci a to jak elektronickou i telefonickou, ale to si myslím, že už by měl být dnes standard. V dohledné době nehodlám nic přepisovat.

    #2141 Odpovědět
    Jiří R.
    Host

    Pane Ivane, pokud chcete mít opravdu jistotu, tak není jedno jakou kalkulačku na internetu použijete, jejich tam hafo to žádná, ale jen dvě jsou ty správné, které vám řeknou pravdu. TZB a ERÚ kalkulačky. Mně spíše vyhovuje ta od tzb, kde je jednoduchá manipulace i orientace. A tam jednoduše najdete kolik přesně u Comfort Energy ušetříte a u jakého tarifu, nějaká tisícovky to bude.

    #2157 Odpovědět
    Ivan
    Host

    Já už u Comfort energy přihlášený jsem, tu kalkulačku jsem spíš myslel pro pána co teprve hledá kam, tak mi to přišlo jako nejlepší rada, která řekne nejvíce. Sám konkrétní kalkulačky neznám, ale vím, že když občas na internetu otevře nějaké noviny, tak tam na straně mají různé porovnávače, které tím byly myšleny. Mně všechno běží v pořádku.

    #2165 Odpovědět
    Míra Tomeš
    Host

    S přihlášením ke Comfort Energy platím menší zálohy než jsem měl nastavený u tradičních dodavatelů a u těch po téhle zkušenosti vím, že to lehce připomínalo drahotu. Když to tady vydrží, tak měnit nebudu.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 60)
Odpověď na: Zkušenosti s Comfort energy – reference a názory
Osobní informace: