Úvodní stránka Fóra Pojištění Životní pojištění Zkušenosti s partners?

  • Toto téma je prázdné.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 40)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2159 Odpovědět
    Petr
    Host

    Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli někdo máte zkušenost s uzavřením životního pojištění konkretně přes společnost partners? Dost jsem si o nich četl a jako velká firma, se mi zamlouvá jejich práce. Vzhledem k tomu, že pracuji jako živnostník a mám fyzicky náročnou práci, si chci tohle pojištění uzavřít. Ale vím, že tam jsou docela velké nástrahy, kterým bych se chtěl vyhnout. Tím pádem si myslím, že je tohle dobré řešení, tak bych chtěl slyšet názor někoho kdo už to třeba zkusil.

    #2163 Odpovědět
    TonyN
    Host

    Zdravím. Jak sám píšeš životní pojištění není sranda. Známý ho měl nastavené tak špatně, že pokud by se mu stal nějaký vážnější úraz tak by dostal opravdu směšnou částku a pak už by stejně nic dělat nemohl. V tomhle se svámi shodnu, že jestli o tom přemýšlíte lepší je někoho vyhledat kdo vám o tom dost řekne. Zkušenost s partners nemám, ale vím, že jistý pán právě od nich mému známému celé životní pojištění změnil a nastavil tak aby mělo nějaký smysl.

    #2174 Odpovědět
    František
    Host

    Podle mě u životního pojištění by vám měl vždycky asistovat nějaký odborník. Jak sám píšete je plné nástrah a ono se pak těžko někomu něco dokazuje když ho máte špatně nastavené a jste v lepším případě po nějaké nehodě. Abych vám nelhal se životním nemám zkušenost ale s firmou partners jo a to dlouhodobou. Když narazíte na kvalitního člověka, máte vystaráno. Vím o čem mluvím, takže za mě raději odborná pomoc.

    #2190 Odpovědět
    Tomáš Růžička
    Host

    Nevím jestli vám teď přesně poradím, ale osobně zkušenost s partners nemám. Že bych si přes ně nechal něco uzavřít nebo tak, ale můj dobrý kámoš a spolužák z výšky tam začal před rokem pracovat a musím říct, že za tu dobu co mi podává za informace ohledně toho co se děje v tom finančním světe koukám jak vyvoraná myš. Dost ho chytlo a základě toho co mi říká uvažuju, že po něm budu chtít poradit do budoucna.

    #2208 Odpovědět
    Marek
    Host

    My přemýšlíme nad hypotékou a banky nám vůbec nechtějí vyjít vstříc, myslíte že by nám mohl pomoct někdo od nich? Něco jsem o tom už četl ale nemám žádnou zkušenost…

    #2214 Odpovědět
    JanJejkal
    Host

    Když kontaktujete samotnou pobočku partners tak vám někoho dohodí podle mě. My jsme to měli přes známého, takže to bylo trošku jednodušší, ale nechávali jsme si zařizovat taky hypotéku. A přímo nějaký hypoteční poradce to snámi všechno vyjednal. Nejdříve nám udělal finanční plán a pak jsme mohli dál vyjednávat co a jak. Ti lidé co se v tom orientují mají ty sítě rozhozené vždycky víc a pak je to snazší.

    #2221 Odpovědět
    patrik
    Host

    Lepší je mít nějakého známého když už! Máte doporučení a víte do čeho jdete!

    #2325 Odpovědět
    Jerry
    Host

    Souhlasím s Patrikem. Nám dala číslo na poradce od nich tchýně. Že už ho má dlouho a my se ženou jsme se do toho nebáli jít. Podle mě je lepší když jdete na schůzku jako nepopsaný list. My jsme se dozvěděli opravdu dost informací.

    #2527 Odpovědět
    Petr
    Host

    Díky moc za vaše názory pánové. Byl jsem už na nezávazné schůzce s jedním pracovníkem z partners a vypadá to, že budeme dále pokračovat v naší spolupráci. Měl jsem z toho dobrý pocit a ten já dávám. Tak doufám, že vše dopadne dobře.

    #3084 Odpovědět
    VojtysB
    Host

    Nevíte jestli vám budou schopni sestavit i nějaké spoření nebo cokoliv tomu podobné pro děti? V listopadu se nám má narodit syn a chtěl bych mu už opravdu od malička spořit nějaké peníze,akorát se v tom nějak neorientuju kde, kolik atp…Díky

    #3101 Odpovědět
    Furri
    Host

    ahoj, sestaví ti podle to s čím tam přijdeš…Našemu klukovi jsem založil spořák když mu bylo teda 5 a sám, ale vim že tohle dělají i oni…Jako u partners…možná by byly lepší podílové fondy ale to je taky o tom jak se domluvíte spolu a jaké máte vy možnosti…

    #3115 Odpovědět
    VojtysB
    Host

    Já jsem už právě o těch podílových fondech něco četl, ale sám jsem se do toho vrhat nechtěl. Už jsem volal jednomu poradci z Partners a budeme mít schůzku tak doufám, že vše proběhne dobře. A dík

    #3256 Odpovědět
    Kryštof
    Host

    Já přes partners investuji do podílových fondů už 2 rokem. On vám sám poradce vysvětlí v čem to vlastně spočívá mají už hodně zkušeností s těmito investicemi.

    #3290 Odpovědět
    Furri
    Host

    Tak to jste udělal dobře Vojto. A můžu se zeptat jak jste tam dopadl? Jestli už tu schůzku s partners máte za sebou?

    #3308 Odpovědět
    VojtysB
    Host

    Furri už jsem měl nezávaznou schůzku a mám z toho velmi dobrý pocit. Poradce z partners byl poměrně dost znalý a dokázal mi souvisle popsat na co jsem se ptal. Zatím jsme jen na začátku takže ještě není vše úplně jasné a myslím si že by to mohlo mít dobrý konec.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 40)
Odpověď na: Zkušenosti s partners?
Osobní informace: