• Toto téma je prázdné.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 34)
  • Autor
    Příspěvky
  • #34100 Odpovědět
    Rosťa
    Host

    Dobrý den, sháním se po osobních zkušenostech s firmou Acema. Akutně si potřebuji někde půjčit peníze na vrácení dluhu kamarádovi, který na mě začíná tlačit s jeho doplacením. U banky jsem odepsaný kvůli záznamu v registru, už tenkrát mi právě kámoš pomáhal kvůli mému vroubku a teďka mi nezbývá nic jiného než klín vyrazit klínem. U nich by to snad mělo být možné, tak si zjišťuju, jak kdo u nich pochodil. Díky moc.. R.

    #34314 Odpovědět
    Šáryna
    Host

    O těch akorát vím, že nabízí nebankovní půjčky, ale osobně s nimi zkušenosti nemám.

    #34352 Odpovědět
    Dave
    Host

    Koukněte, chce si to projít všechny východiska, co máte, pokud však přes rozhodnutí kamaráda nejede vlak a máte možnost čímkoliv ručit, tak se s nimi asi půjde o nějaké půjčce bavit. Mě k tomu dohnal rozvod, kdy požadavky mojí drahé ex byly jedna velká fraška, takže abych se jí co nejdříve zbavil, tak jsem z toho elegantně vybruslil přes jejich půjčku, kdy raději budu řešit splátky Acemě, která má svá pravidla, než mít na krku tuhle ženskou na další roky.

    #34452 Odpovědět
    Oldřich
    Host

    Dave v tomhle se vám asi nedivím, já jsem teda šťastně ženatý, ale vím co za peklo umí udělat jedna uražená baba.
    U Acemy jsem řešil podnikatelský úvěr a ve výsledku se ke mně chovali líp než v samotný bance, kde měli spoustu nesmyslných požadavků, který jsem kvůli jedný malý prkotině nesplnil.

    #34698 Odpovědět
    Rosťa
    Host

    Díky za vaše zkušenosti chlapi. Něco o zástavě nemovitosti jsem u Acemy četl, s tím problém nemám, mám na sebe byt, tak mám co nabídnout, když to blbě řeknu. Můžete mi jen přiblížit, jak je to pak se sestavením nabídky?

    #34724 Odpovědět
    Dave
    Host

    Tak to si myslím, že byste v podstatě neměl mít problém. Moje zkušenost je, že se mnou domluvili schůzku s jejich odhadcem a pak na základě ceny nemovitosti postavili nabídku. Půjčí vám do nějakých 60% ceny nemovitosti, což mi přijde dost v pohodě z jejich strany.

    #34913 Odpovědět
    Oldřich
    Host

    Tu nabídku má Acema sestavenou v podstatě hnedka. Ale co případně doporučuju nepodcenit je přečíst podmínky, je to sice otrava, ale aspoň budete vědět, moje letitá zkušenost z práce. Nic na tom není, taky jsem to prolítl a pak vzal.

    #35030 Odpovědět
    Rosťa
    Host

    Díky díky, už jsem s Acemou ve spojení a budeme to dávat dohromady, vypadá to na dobré cestě. I kamaráda se mi podařilo přesvědčit, ať mi ještě chvilku počká, že ty peníze řeším, tak to vzal.

    #35157 Odpovědět
    Veronika
    Host

    Já taky můžu poreferovat o svých zkušenostech, Acema mně půjčovala 200.000 kč a proti tomu jsem dávala do zástavy byt, zálohy jsem si nechala nastavit, abych zvládla fungovat a nemusela se moc omezovat a vyřídilo se to s nimi vcelku v pohodě.

    #35742 Odpovědět
    Bára
    Host

    Jako dneska těch půjček na trhu je fakt nespočet, takže si to chce dobře projít, kde jaký to je, protože někde jsou třeba dost drsný podmínky s ohledem na dobu splacení, což tady je to na nebankovku dobrý, že se to dá roztáhnout tuším až na nějakých 20 let, já to teda chtěla mít splacený co nejdřív, ale je mi jasný, že když si pak někdo bere několik milionů, že tu dobu využije, aby neměl tak vysoký měsíční splátky.

    #35954 Odpovědět
    Veronika
    Host

    To sice joo, mně občas přistane do meilu i nějaká nabídka na “super exkluzivní půjčku”, ale to si prostě podle mě může vzít leda blázen, když vidím ty zahraniční emaily s koncovkou, co ani neznám z čeho to chodí a co se má kvůli tomu i kontaktovat. Člověk neví, co to je, bála bych se toho. U Acemy ty podmínky jsou ještě relativně v pohodě a člověk má jistotu, že se neupisuje něčemu pofidérnímu.

    #36180 Odpovědět
    Bára
    Host

    Hm to znám a rovnou mažu, takovou zkušenost si taky nepotřebuju udělat 😀 Já to měla po 3 letech u acemy splacený a jestli mě zas někdy budou tlačit finance, tak se obrátím zase semka a nebudu testovat nic novýho.

    #36728 Odpovědět
    Steny
    Host

    Jestli vám to pomůže, tak u těch jsem před třemi měsíci žádal o půjčku, kvůli vyplacení z pozemku, měli možnost mi peníze i s návštěvou jejich odhadce obstarat co nejrychleji, tak jsem se u nich na tom domluvil a bylo to v pohodě. Jako asi takhle.. pokud u banky neprojdete, tak za mě raději takovéhle řešení, než třeba reagovat na nějaký pofidérní inzeráty s půjčkama, kde nevíte co zatím stojí.

    #36937 Odpovědět
    Hela
    Host

    Zvažuju tuhle instituci kvůli konsolidaci, mám toho víc co potřebuju řešit, tak mi zatím přijde, že tohle pro mě bude jedno z možných řešení i kvůli tomu, že bych to u nich mohla splácet dýl než jen po omezenou někým určenou dobu.

    #38658 Odpovědět
    Bára
    Host

    Já jsem to teda vždycky měla tak, že je to lepší mít rychle splacený, aby mě to moc dlouho nezatěžovalo, ale určitě je super, že tady je ta možnost si to říct podle svýho a nikdo tu nediktuje kdy to má být spláchnutý celý.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 34)
Odpověď na: Acema zkušenosti
Osobní informace: