Úvodní stránka › Fóra › Finanční produkty › Nebankovní půjčky › Acema zkušenosti
- Toto téma je prázdné.
-
AutorPříspěvky
-
Zdenek
HostTo by se na trhu muselo stát asi bůhví co, aby přistoupili ke kroku, že vám něco upraví. Mně to jede furt podle toho, co jsme si společně potvrdili, kdy poslali návrh a pak od nich dorazil jejich poradce pro podpis.
Rado
HostTak nikdy nevíte, co se v dnešní době může přihodit, války jak na UA tak ta druhá byly obě nečekané a o kovidu nemluvě, a to dokáže trhem pěkně otřást, toho jste si asi musel všimnout. Proto se může stát, že taky budou tlačeni do toho upravit svoje sazby, ale to mají v podmínkách zas na jejich obranu uvedený, tak to chce jen bedlivě číst. I můj právník to přelítl a dal mi za pravdu, že je tam vše jasné, tak občas nebýt tak líný a hold to přelouskat.
Vojtěch
HostJejich transparentnost můžu jen ocenit a to jsem poslední splátku uhradil před necelým rokem.
Andrej
HostTaky už se těším, až to budu mít z krku, sice je ten termín zatím v nedohlednu, ale pokud se nic nevymele, tak to dávám v pohodě a nebude třeba u Acemy využívat ani nějakých odkladů.
Kamil
HostJe to jen otázka toho, umět si to ohlídat. Mně se splátkový kalendář u nich povedl, finančně vycházím a ani nestrádám.
Čestmír
HostJá minulý měsíc poslal úplně svojí poslední platbu na Acemu a po osmi letech to mám za sebou. Zpětně když se na to podívám, tak to i docela uteklo, ale kecal bych, kdybych řekl, že to pro mě bylo vždycky ok, měl jsem i peprné chvíle, abych to zvládl Acemě zaplatit. Ale vždycky jsem si to snažil přes všechno ohlídat a proběhlo to bez problémů.
Jakub
HostTak to gratuluji, já mám takto před sebou ještě 4 roky, takže předpokládám klidně, že by to možná šlo uplatit i dřív, co jsem si u Acemy zjišťoval. Nicméně zatím splátky v pohodě, tak to nechám ještě chvíli beze změny s rychlým splacením.
Marek
HostJe fajn tohle vše vědět, já mám od nich půjčku čerstvě, ale plánuji max do tří let to vše splatit, nechci aby se mi to netáhlo celou dobu, co jsem podepsal. Na těch deset to mám pro jistotu akorát.
Růddy
HostDobrý den, co tu čtu, tak by mě zajímalo, jestli tedy i Acema umožňuje dřívější splacení půjčky a zda s tím případně máte někdo zkušenost tady. Díky
Marek
HostJJ taky mají tu možnost jako v bance, můžete to buď splatit částečně a nebo i celý. Další konkrétnější podmínky k tomu ale nevím, mají to ale určitě v podmínkách, když se začtete, mám pocit, že si za to ale i něco berou, ale nechci zabředávat do detailů, protože ty nevím. Vím jen prostě, že tu možnost mají.
Jakub
HostStačí jim zavolat a zodpoví vám vše, co vás bude zajímat, taky jsem tak začínal, než jsem u nich došek k žádosti o půjčku. Je to nejsnazší cesta a oni ochotní.
Tomiš
HostMě odmítli v bance, když jsem potřeboval řešit rekonstrukci zděděného domu, prostě půjčka nulová. Pak jsem se v mezi řeči od kamaráda dozvěděl o Acema Credit a zkusil je oslovit a klaplo to. Všechno proběhlo rychle, jasně a bez skrytých poplatků. Půjčka se zástavou mě zpočátku děsila, ale vše mi důkladně vysvětlili a cítil jsem, že jim jde o férový přístup. Dům je teď opravený, bydlíme v něm s rodinou a splácení jde bez problémů, dávám si na to fakt majzla.
Prokop
HostMěl jsem s Acemou podobnou zkušenost. Když jsem se snažil sehnat peníze na opravu baráku, v bance mi rovnou řekli, že nemám šanci kvůli svému příjmu. Na doporučení kamaráda jsem zkusil Acemu a nakonec to vyšlo. Samozřejmě, byla tam ta zástava, což mě trochu děsilo, ale vše mi to vysvětlili a nakonec jsem se rozhodl do toho jít. Není to žádná hitparáda, ale dům mám opravený, splácení jde v pohodě a jak říkáš – žádný skrytý poplatky nebo složitosti.
Matěj Lin.
HostNo to je dobrý, já jsem teda u banky na příjem nedojel, ale měl jsem záznam v registru, co mi to tak nějak celý u nich pošramotil. Tihle aspoň věděli, co si vůči mě můžou dovolit a co já vůči nim, takže to proběhlo líp než jsem čekal, za podmínek, který mě trochu drtí si vše hlídat, ale zas to prostě má své meze, což má smysl i pro mě.
Karel
HostOceňuji, že Acema dbá na dlouhodobé vztahy a skutečně si zakládá na důvěře a férovosti. Protože tohle prostě ne každá nebankovka si hlídá.
-
AutorPříspěvky