Úvodní stránka › Fóra › Finanční produkty › Nebankovní půjčky › Acema zkušenosti
- Toto téma je prázdné.
-
AutorPříspěvky
-
Libor
HostŠel jsem do toho s drobnými pochybnostmi, protože jsem nikdy předtím nevyužil nebankovní půjčku, ale nakonec jsem byl fakt překvapenej, jak to šlo hladce. Potřeboval jsem peníze rychle na rozjezd podnikání, banka mi to v podstatě zamítla kvůli nějakým formálním věcem, ale Acema se mnou vše vyřešila za pár dní. Musel jsem ručit nemovitostí, což nebylo úplně ideální, ale na druhou stranu jsem měl jistotu, že peníze dorazí včas. Úroky nejsou z nejnižších, ale to je asi normální, když člověk potřebuje rychlou pomoc. Co oceňuju, je, že komunikace byla vždycky rychlá a bez zbytečných komplikací. Pokud někdo potřebuje finance rychle a nečekat na banku, můžu Acemu doporučit.
Eliáš
HostNo mě banka přímo zazdila, takže jsem to musel řešit taky jinak pokud jsem chtěl peníze půjčit a tím že jsem měl ještě nějaký záznamy, tak tihle byli snad jediní ochotný mi to zkousnout, ale byt je pro mě dost velký strašák abych o něj nepřišel, tak splácím a hlídám si to. EH
Michal Nov.
HostJá znám Acemu z doby, kdy jsem potřeboval úvěr jako živnostník. Měli jako jedni z mála ochotu se mnou jednat, i když moje daňové přiznání nebylo zrovna ukázkové. Vysvětlil jsem jim situaci, doložil, co šlo, a našli jsme společnou řeč i řešení. Vážím si toho, že mě neodmítli hned jako banka.
Albert
HostNa tom jejich přístupu je to hodně znát, to můžu i ze svý strany potvrdit. Chtěli jsme s manželkou peníze na rekonstrukci domu a u Acemy to šlo rychle a bez zbytečných dotazů. Vážím si toho, že nás neodsoudili kvůli věku, protože jinde už to činilo problém.
Michal Nov.
HostPrávě ten individuální přístup a rychlost řešení bývá často to, co lidi oceňují nejvíc.
Oldřich
HostA víte, že je to tak, protože banky kolikrát umí pěkně brzdit. Podnikám už několik let, tak vím, o čem to je a už dvakrát jsem se v tom to směru spolehl na Acemu a ty prostě jednají, aby měli sice klienta, ale odpovídá tomu i to jednání. Řeším jen podnikatelské úvěry a s těmi mám u nich jen dobré zkušenosti.
Tomiš
HostJá jsem měl peníze přislíbené od kamaráda, že mi je půjčí, ale nakonec jsem mu to odřekl, abych si nedělal rozbroje v přátelství, asi to znáte ne. A snažil se pohled jinou cestu, kdy mi Acema i se svými podmínkami přišla ok, jako je to dražší, v bance bych tolik nedal, ale tihle mi vše schválili proti zástavě a peníze zapůjčili celkem na osm let, takže taky žádná divočina. Hlavně jsem rád, že to fakt nemusím řešit přes toho kámoše a tihle mi to zmákli zařídit.
Štefan
HostNo jasně to znám… chceš přijít o kamaráda, půjč mu peníze. To je starý. A asi i lepší nebankovka jako jsou oni, než nějaký lichvář furt.
Tomiš
HostJá vím, také to znám i možná kvůli tomu jsem z toho dobrovolně vycouval a šel spíš ofiko cestou. Lichváře ani žádného neznám, takže v tom jsem byl v klidu a tihle mají podmínky dobrý, takže je to tudy snazší řešit.
Danejl
HostJá s nimi mám taky svojí zkušenost, ale v dobrém slova smyslu. Nesmetli mě ze stolu a půjčku mi proti mojí zástavě schválili.
BedasCH
HostJá si víc než dřív uvědomuju, že je asi dobrý, že tyhle společnosti fungují, protože jsem byl vždycky na tom, že banka všechno pomůže zařídit ohledně. financí a šeredně jsem se splet a udělal si vlastní zkušenost. Tady to teprve platí a pomůžou, když člověk potřebuje peníze. Je tam ta zástava, ale to u banky bylo taky, tak co. Přístup můžu říct, že tady v Acemě snad i lepší.
Dominik
HostJá je znám spíš z investiční stránky přes Bondster. Tam dávají úvěry do nabídky a lze do nich investovat. Takže jako investor s nimi mám zatím dobrou zkušenost, výnosy nejsou špatný.
Tonda
HostTo zní zajímavě z investiční stránky. Já je ale znám spíš jako nebankovku z pozice klienta, kdy jsem si u nich bral před lety úvěr.
Dominik
HostTak třeba by to ani neřešili, že u nich splácíte nějaký úvěr, když byste chtěl investovat na platformě. To podle mě spolu ani nesouvisí. Oni tam prostě dávají jen určitý objem úvěrů, do kterých lze investovat s výnosem někde kolem 9%, je různé. Ale nese to.
Tonda
HostJá jsem rád, že mám na splácení, teďka jdou bohužel nějaké investice mimo mě. Mám to u nich na sedm let, tak třeba pak něco dám do kupy. Teďka to chci spíš co nejrychleji splatit a mít volný ruce i barák. Zatím to jde, tak doufám, že se mi na tom nic nezmění.
-
AutorPříspěvky