• Toto téma je prázdné.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (celkem z 3)
  • Autor
    Irena
    Host

Při registraci na Amazonu je uveden poplatek 40euro nevím zda se jedná o registrační poplatek jednorázoví nebo pravidelný měsíční dokážete mi prosím poradit?

#4270 Odpovědět
    MartiNka
    Host

Dobrý den, nebo ahoj jestli můžu 🙂 Já bych se k podnikání na Amazonu ráda trošku rozepsala. Šla jsem do toho před 2ma lety a opravdu jsem věřila, že mi to půjde. Nechala jsem vyrobit zboží a poslala peníze, založila si živnost tady protože jsem na to sama neměla moc čas. No a potom jsem se pokoušela dostat vyrobené zboží do Amazonu, ale tam jsem narazila na takové množství problémů a poplatků, že jsem nevěřila vlastním očím. No nakonec se podařilo to tam dostat, ale samozřejmě se nic neprodávalo a poplatky se pořád zvyšovaly a zvyšovaly.. Asi před měsícem jsem to vzdala 🙁

#5698 Odpovědět
    Hanule
    Host

Ahooj, reaguji na ty prodeje na Amazonu, také jsem tam dopadla jak sedláci u Chlumce 😀 Četla jsem spoustu článku o tom, jak je to zaručený výdělek a prd z toho. Vůbec mi to nešlo. Každopádně jsem to nevzala a založila si webovky a rozhodla se si je nechat zviditelnit díky seo. Tady kdyztak o tom nějaké info 😉

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (celkem z 3)
Odpověď na: Amazon
Osobní informace: