Úvodní stránka Fóra Finanční produkty Hypotéky Hypotéka od Partners zkušenosti

  • Toto téma je prázdné.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 1. až 12. (celkem z 12)
  • Autor
    Příspěvky
  • #14880 Odpovědět
    Katrin
    Host

    Nechal si někdo zřídit hypotéku přes tohle poradenství a řekl mi své zkušenosti prosím? Přes Partners už máme sjednané jedno spoření pro dítě, ale teď s tou hypotékou zvažuju jestli je to lepší přes Partners, nebo zajít si normálně do banky a zjistit si podmínky tam, přece jenom to chceme mít co nejvýhodnější, nebude to zrovna malá částka kterou si chceme brát.

    #15009 Odpovědět
    Lucka
    Host

    Hele my jsme do Partners šli hlavně z důvodu hypotéky, potřebovali jsme někoho kdo nám to spočítá a zařídí tak aby se nám to vyplatilo, ne abychom platili nějaký nesmysly. Poradce nám vypsal hodně bank a jejich nabídek, pak nám vypočítal jaký úrok a podobně, podle toho jsme si vybrali, a myslím si že dobrý, hlavně nám to pomohlo i s tím že jsme ručili bytem a on nám říkal po jaké době se dá byt vyvázat se smlouvy a různý tyhle „vychytávky“ který se dají udělat, za mě to byla dobrá zkušenost.

    #15764 Odpovědět
    Alena
    Host

    Taky nám poradce z Partners s hypotékou dost pomohl, udělal nám přehled toho která banka co nabízí a pak nám to i zprostředkoval.

    #17422 Odpovědět
    Danuše
    Host

    My taky, hypotéka sjednaná dobře, a hlavně co jsem ocenila, bylo to že poradce nás připravil úplně na všechno, i kdyby nám jednomu vypadl příjem tak to pořád zvládneme hladce.

    #18041 Odpovědět
    Šárka
    Host

    U nás se to teprve řešit bude, poradci jsem to zatím jen nadhodila když jsem s ním naposledy komunikovala, ale nechci to řešit v téhle době, nejdřív se chceme finančně trochu zahojit, s čímž nám mimochodem taky dost pomohl právě poradce od nich.

    #18156 Odpovědět
    Katrin
    Host

    Moc Vám děkuji za vaše rady a názory. Poradce z partners nám to všechno vyběhal, sehnal banku která nám dala nejlepší úrok a máme hypotéku schválenou. Ani jsem netušila kolik je s tím zařizování, sama bych do toho nešla.

    #19059 Odpovědět
    KamilaDluská
    Host

    My teď řešíme s partnerem taky hypotéku. Někdo říká počkejte ceny pujdou dolů, někdo nečekejte. Ale nás už nebaví peníze cpát do nájmu a takhle by jsem se mohli načekat ještě hodně dlouho. Můžu se jen zeptat jak to s tím vaším poradcem probíhalo? A jak dlouho to celé trvalo? Chceme práve taky někoho kontaktovat, tak jestli mám partners dát do úvahy.

    #19287 Odpovědět
    Katrin
    Host

    To je přesně ono. Myslím si, že když se člověk rozhodne do toho jít, tak není čas ztrácet čas. Jinak ono je to vždycky individuální. My jsme po pár schůzkách měli jasno. Na jakou hypo dosáhneme, ten poradce nám fakt zařídil vše. Pak to samozřejmě chvíli trvá kvůli katastru a podobně, ale to vám taky zařídí. My se ted 1. dubna stěhujeme.

    #19607 Odpovědět
    KamilaDluská
    Host

    Je tak to máte super, že se vám to už takhle blíží. Děkuji za vaši zprávu. Budeme obvolávat a uvidíme co nám přijde nejlepší. Kamarádka shodou okolností má nějakou zkušenost s jednou paní z Partners, tak nám na ní dala číslo.

    #30496 Odpovědět
    Roman
    Host

    Já jsem zvažoval obě varianty a nakonec jsem došel k tomu že přes poradenskou firmu budu mít víc možností se dostat k nejvhodnější nabídce, než kdybych oslovil třeba banku, kde mám svůj klasický účet. Mám teď i poradce s kterým spolupracuji, takže se mám aspoň na koho obracet.

    #32933 Odpovědět
    Štorkyč
    Host

    Mně s hypotékou Partners poradce taky pomáhal a jsem mu za to nevýslovně vděčný, protože jsem od něj měl od začátku full servis.

    #63628 Odpovědět
    FilipJ
    Host

    Já mám teď úplně čerstvou zkušenost s touto firmou, konkrétně tedy s jejich poradcem z Partners. Dostali jsme teda doporučení od kamaráda, takže jsem věděl do čeho jdu. A teda nejen, že nám vyběhal vše potřebné ohledně hypotečního úvěru, ale dokázal nám vyjednat i lepší, než bychom sami dokázali. Zařídil nám k tomu i pojištění, prostě kompletně všechno.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 1. až 12. (celkem z 12)
Odpověď na: Odpověď č. 15009 v Hypotéka od Partners zkušenosti
Osobní informace: