Úvodní stránka Fóra Bydlení a reality Koupě nemovitosti MM reality zkušenosti

  • Toto téma je prázdné.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 43)
  • Autor
    Příspěvky
  • #4006 Odpovědět
    Kamila
    Host

    Dobrý den, měla bych dotaz ohledně této realitní kanceláře. Našla jsem přes jejich inzerát nabídku krásného domečku v lokalitě ve které s manželem hledáme. Na nic nespěcháme, jen do budoucna určitě chceme barák a přemýšlíme jestli tuhle nabídku nechytit za pačesy a jít do toho. Ptám se na ně protože s nimi nemám žádnou osobní zkušenost a ani nikdo známý, tak bych chtěla vědět jestli s MM reality někdo kupoval nebo cokoliv jiného a mohl by mi říct jak byl spokojený. Předem vám moc děkuju za zprávy a budu ráda za vaše zkušenosti.

    #4014 Odpovědět
    Pavel
    Host

    Stačí když se podíváte na internetu, je tam dost recenzí, převažují negativní.Ty kladné si píší sami. MM nikdy!!

    #4060 Odpovědět
    PatrikK.
    Host

    Tak já jsem dostal tip od kamaráda na makléře z MM reality. Nikde jsem žádné informace nehledal, jen jsem to vyzkoušel. Chtěli jsme pronajímat a makléř nám sehnal spolehlivé nájemníky, veškeré smlouvy obstaral..chce to vychytat dobrého makléře…

    #4120 Odpovědět
    Dalibor
    Host

    Já jsem s MM reality prodával před pár lety. Smlouvy jsem si nechával kontrolovat skrze právníky a všechno probíhalo podle domluvy. Zkusil bych je oslovit a uvidíme, vždycky je lepší něco sám vyzkoušet než dát na ostatní.

    #4237 Odpovědět
    Cleveeer
    Host

    My pronajímáme byt už léta. Měli jsme jeden čas velké problémy s nájemníky, nespolehlivý neplatiči. Rozhodl jsem pronajímat už jen skrz realitku abych měl jistotu. U mm reality máme makléře už dlouho a jsem spokojený.

    #4268 Odpovědět
    Kamila
    Host

    Děkuji vám moc za vaše zkušenosti a názory. MM reality jsme oslovili a makléř s námi už spolupracuje. Chtěli jsme ještě počkat, ale asi není moc na co, tak se těšíme a doufáme, že to bude probíhat vše dobře.

    #4570 Odpovědět
    MartaH
    Host

    Myslím si, že ani není důvod proč by něco nemělo probíhat dobře. S MM reality mám dlouholetou zkušenost. Pronajímám přes ně dva byty. Oba v centru Prahy. Vždycky sehnali nájemníky na které bylo spolehnutí a byli bezproblémový a od prohlídek po podpisy všechno zařídil.

    #4827 Odpovědět
    TomasTomes
    Host

    Mohl bych poprosit o kontakt na makléře z MM reality přes kterého pronajímáte ? My chceme právě taky pronajímat byt, tak že bych ho oslovil.

    #4859 Odpovědět
    MartaH
    Host

    Klidně vám kontakt na makléře dám, ale jde o to odkud jste? Každý ten makléř má nějaký svůj region. Ale napište mi třeba svůj email a já vás kontaktuji. To se bude komunikovat lépe.

    #5096 Odpovědět
    Oldřich
    Host

    Našla jsem přes jejich inzerát nabídku krásného domečku v lokalitě ve které s manželem hledáme. Na nic nespěcháme, jen do budoucna určitě chceme barák a přemýšlíme jestli tuhle nabídku nechytit za pačesy a jít do toho. Také jsme stáli před stejným rozhodováním a nakonec zvítězila volba výběru nemovitosti v rámci developerského projektu. Mnoho nového jsem toho vyhledal také tady Dík za zajímavý článek.

    #5553 Odpovědět
    Theodor67
    Host

    Já jsem také přes m&m reality našel inzerát na chalupu a fakt se mi líbil. Zavolal jsem, domluvil si prohlídku a chalupa je naše. Celý proces trval chvíli, takže za mě super.

    #6174 Odpovědět
    Matěj Votípka
    Host

    Taky jsme přes ně kupovali nemovitost, ale bohužel to trvalo dýl, protože původní majitel zadal prodej ale pak se utlumil takže chudák makléř se ho snažil pořád nahánět, ale naštěstí se mu to povedlo a pak už to s nimi ráz na ráz.

    #6651 Odpovědět
    Tom K.
    Host

    My jsme taky kupovali nemovitost, ale díky laxnímu prodejci který asi moc nestál o to aby všechno bylo co nejdříve hotové se nám to dost protáhlo, ale makléř byl fajn, pořád se ho snažil uhánět a díky bohu za to, jinak by to trvalo ještě dýl.

    #7162 Odpovědět
    Mirka
    Host

    já jsem hlavně hodně ráda že jsme všechno s m&m reality stihli zajistit všechno než venku vypuklo to co vypuklo. Aspoň teď když většinu času trávíme v novém bytě máme čas si ho pořádně zútulnit.

    #7850 Odpovědět
    Jan Kučera
    Host

    My jsme přes ně momentálně sehnali podnájem, sice byla komunikace delší protože jsme se nemohli sejit s pronajímatelem a makléřem naráz, ale naštěstí se všechno vyřídilo do doby do které jsme potřebovali a byt je moc pěkný, nejdřív jsme ho viděli jenom na virtuální prohlídce, a báli jsme se že to může velikost bytu zkreslovat, ale naštěstí ne. Teď musíme jenom vyřešit jak odstěhovat nábytek jenom ve dvou lidech, ale to snad nějak půjde.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 43)
Odpověď na: MM reality zkušenosti
Osobní informace: