Úvodní stránka Fóra Nakupování Nakupování na internetu Národní pokladnice recenze

• Toto téma je prázdné.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 79)
  • Autor
    Nikola
    Host

Díky, tak jsem ho objednala, zatím mám s Národní Pokladnicí dobrý zkušenosti tak snad to tak bude i teď.

#3860 Odpovědět
    Patrície
    Host

Já ho mám od Národní Pokladnice taky a plyšák je pěkný, dcera už mi ho ale zabavila…:D

#3950 Odpovědět
    Lukáš Franc
    Host

Tuhle minci s plyšákem nemám, ale jinak už mám od Národní Pokladnice slušnou výbavičku, okolo 50 mincí co jsem posbíral za 7 let, všechny jsou parádní.

#4201 Odpovědět
    Woldy
    Host

Páni, to už je slušná kopa mincí, já jich nemám ani polovinu a už je nemám kde skladovat 😀 ale souhlasím s tím že všechny jsou od Národní Pokladnice parádní…máte nějakej kousek který byste doporučil? pokud ho teda ještě mají eshopu.

#4391 Odpovědět
    Lukáš Franc
    Host

Jestli to ještě mají na eshopu to nevím, ale byla to sbírka mistrovských děl česka a slovenska, nejsou to úplně klasické mince, ale jejich kvalita a propracovanost je skvělá.

#4808 Odpovědět
    Woldy
    Host

Koukal jsem na web a tyhle už jsem nenašel, ale mají teď nějaký výprodej na český mistrovský díla, to jsou takový cihličky tak do nich asi půjdu, díky za tip.

#4896 Odpovědět
    Lukáš Franc
    Host

Ono si to chce hlídat u nich no, mají to jen do vyprodání zásob, taky už se mi stalo že jsem se rozhodoval a pak bylo pozdě, chce to objednat hned jak vás něco zaujme.

#4980 Odpovědět
    Robert
    Host

Dobrý den. Také jsem si objednal před lety zdarma, pouze za poštovné,minci ke 100 výročí republiky. Dodnes mi nebyla doručena a ještě navíc mě neustále otravuje nějaká dáma z M.B.A Consulting s.r.o. – což je vymahačská firma a požaduje po mě zaplacení poštovného…nepochopím za co, když jsem nic nedostal.
    Poslala mi k vyplnění nějaké čestné prohlášení pro pojišťovnu.
    Nabývám dojmu, že se jednalo o podvod, a proto přemýšlím o podání trestního oznámení.
    Z ceny poštovného za několik let by se mohla částka vyšplhat až na několik tisíc….kdyby nás takových bylo více…ozvěte se.

#5019 Odpovědět
    lebeda
    Host

Před LETY jste koupil minci která oslavuje výročí 100 let republiky které bylo minulý rok…zajímavé…

#5080 Odpovědět
    Váňa
    Host

Já jsem k tomu výročí stihl posbírat všechny ty mince, celkem 7, a vše ok.

#5505 Odpovědět
    Dan
    Host

Z Národní Pokladnice kupuju jenom samostatné mince, líbí se mi víc, připadají mi takové ojedinělé a každá se vztahuje k jiné historické události nebo osobě.

#5629 Odpovědět
    Váňa
    Host

mě se zase líbí že mají možnost u nich koupit tu sadu, aspoň se k sobě všechny nějak vážou, takhle ty sbírky už mám asi 3. každému se líbí něco jiného

#5885 Odpovědět
    Mareda
    Host

Každej si najde něco, já třeba zas od nich rád kupuju kolorované mince když nějakou mají, přijdou mi více originální.

#6085 Odpovědět
    Pech Z.
    Host

Zkušenosti s touhle firmou mám taky, a více méně dobré, jednou mi přišla mince pozdě a musel sem pro ní na poštu, tak to mě trochu naštvalo ale od tý doby se to naštěstí nestalo.

#6408 Odpovědět
    Tomáš
    Host

Máte někdo už tu repliku stokoruny od nich? líbí se mi ale tak nějak furt váhám kvůli tomu že jsem zatím vždycky koupil jenom klasický tvar medaile, tak nevím jak tohle bude přesně vypadat.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 79)
Odpověď na: Národní pokladnice recenze
Osobní informace: