Úvodní stránka › Fóra › Nakupování › Nakupování v kamenných obchodech › Oresi a zkušenosti s jejich službami a servisem
- Toto téma je prázdné.
-
AutorPříspěvky
-
Martin
HostAhoj, už doma potřebujeme celkem dost novou kuchyni a hodně uvažujeme o Oresi. Mám ale pár otázek ohledně celkového servisu. Když si nechám kuchyň vyrobit přímo u nich, postarají se o všechno od začátku do konce, včetně montáže a případných úprav? Máte někdo zkušenosti s tím, jak to probíhá v praxi? Cením si každé rady a zkušenosti. Díky moc Martin
Peťan
HostZdravím Martine, máme kuchyň od Oresi a celkově jsme spokojení. Proces od návrhu až po montáž proběhl v pohodě. Postarali se o všechno, včetně montáže a menších úprav, které jsme si přáli. Komunikace byla bez problémů a vše bylo dodáno včas. Nic, co bychom museli nějak zásadně řešit. Určitě bychom je doporučili, ale myslím si, že záleží i na konkrétní pobočce a montážní partě.
Jirka Sokolík
HostNám už od Oresi kuchyně stojí delší dobu, ale furt se v ní dobře vaří. Dneska už bych možná vybral jiný dekor než to dřevo co máme, už se mi okoukalo, ale jinak funkčně stále splňuje, co jsme od ní chtěli. Určitě bych je tak doporučil, ale jak už to bývá, záleží na konkrétní pobočce a týmu, který to montuje a má vás na starost.
Tomáš
HostJsem na tom, že nejvíc je třeba, aby byla dobře zmáknutá montáž. Na tom to podle mě celý stojí. Nábytek se vyrábí podle mě v nějakých obřích výrobnách, ale montáž stojí pak na člověku. Takže tam si to chce pohlídat. Nám na tom dělal otec se synem a bylo vidět že pravá ruka ví, co dělá ta levá, takže to podle toho i vypadalo a za dva dny jí měli kompletní. Nenašel jsem žádnou vadu, takže fakt spokojenost. Tohle bych vám doporučil, si pohlídat. Jinak ze mě ok.
Vivi
HostMy měnili 30 let starou kuchyni, když jsme rekonstruovali byt po našich a kvalita to furt i na tu dobu byla dobrá. Nyní máme Oresku a jsem spokojená zas s novým stylem a hlavně s využitím prostoru. Celý je to prostě teď jinčí, než se dělalo dřív. Jako dlouho jsme ladili nějaký drobnosti, ale kuchyň je vymakaná, že jsem ráda, že jsme to brali přes ně.
Eliška
HostJá jsem vždycky snila o moderní kuchyni s ostrůvkem, která bude nejen krásná, ale i praktická. V Oresi mi pomohli proměnit tenhle sen ve skutečnost. Nešlo jen o výběr skříněk a spotřebičů, odborníci ve studiu mi poradili s celkovým uspořádáním, aby kuchyň ladila s prostorem a zároveň byla co nejvíc funkční. Nejvíc jsem ocenila, že jsem se nemusela starat o žádné detaily, což bylo zaměření, doprava, montáž, všechno zařídili za mě. A výsledek.. elegantní, vzdušná kuchyň, kde se vaří jedna radost. Jen ta vlastnost že by uměla i vařit, jí chybí 😀
Simona
HostJJ, tak to bych taky brala, kdyby naše kuchyně uměla. Jen připravit ingredience a dál ať si poradí 😀 ale mě už velkou službu dělá i to, že má všechno svoje místo a nic nemusím překládat jak v tý starý kuchyni a prostě i to mi při vaření šetří čas. Správný rozložení a práce s místem je fakt u jejich kuchyní klíčový.
Majča
HostDobrý den, jdu se zeptat jak je to u pořizování nový kuchyně, jestli firma řeší čistě jen postavení nábytku a nebo jsou schopný zařídit i práce kolem jako ohledně přípravy nějakých zdí, co kde jak bychom chtěli. Máme starou kuchyň přes 30 let, tak budu prvně řešit a nevím, co všechno stojí za jejich servisem nebo jak to lépe popsat. Takže díky za uvedení do reality.
David
HostTak oni vám tam tu kuchyni vyfiknou, jak sama píšete, ale přípravu si na to musíte zajistit sama. Předtím vám za včasu dají přesně vědět, co všechno musíte mít připravený. Jako kde budou zásuvky, voda, jak mají být nachystaný zdi, podlaha, všechno, aby vám to tam pak drželo a nedělalo problémy do budoucna. Neřeší bourání nebo tahání kabelů, to si musíte oběhat sama nebo přes někoho, koho si na to najmete.
Majča
HostDíky moc, Davide, za vysvětlení! Takže chápu to tak, že Oresi, řeší hlavně samotný sestavení a montáž, ale všechno okolo jako elektriku, vodu nebo třeba úpravu zdí si musím domluvit zvlášť. To je pro mě dost zásadní, protože jsem právě nevěděla, jestli to řeší komplet “na klíč”, nebo se musím postarat o ty přípravný práce. Tak aspoň vím, na co se mám začít ptát a co všechno začít řešit. Díky ještě jednou!
David
HostJasně! I když přípravu musíte zařídit sama, Oresi vám dá přesné pokyny, co všechno je potřeba udělat před montáží. Měl jsem s nimi zkušenost a vše bylo dobře naplánované, takže to nakonec nebylo tak složité. Jen to chce mít jasnou představu, co a jak připravit.
Viky
HostPo dlouhém váhání jsme si s manželem nakonec nechali navrhnout kuchyň taky od Oresi a nelitujeme! Byli jsme mile překvapeni profesionálním přístupem i tím, jak návrhářka dokázala zakomponovat naše specifické požadavky do krásného a funkčního designu, což se ne každému povedlo, kde jsme jinde byli. Výsledek je ještě lepší, než jsme doufali.
Jolana
HostKdyž natrefíte na zkušeného prodejce, tak je to super. My už od Oresi máme kuchyň přes pět let a nic bych na ní neměnila. Hlavně to uspořádání mi vyhovuje, kdy mám všechno po ruce a nemusím lítat sem tam. Ale bylo to dost o porovnávání. Tenkrát jsme prošli několik studií a celkem se to lišilo a to nejen vzhledově ale i po cenový stránce a to jsme se snažili to držet furt na podobné úrovni.
Diana
HostJá šla do Oresi s tím, že chci něco pěkného, ale nevěděla jsem přesně co. Prodejce byl naštěstí tak trpělivý, všechno vysvětlil a poradil, co bude nejlépe fungovat. A společně jsme kuchyni postavili tak, aby mi nejlíp vyhovovala a nestála mě bambilion. Musím fakt zaklepat, že je to gut.
Zbynďa
HostNemám rád, když něco vypadá podezřele levně. Jenže u Oresi jsem se přesvědčil, že nižší cena nemusí hnedka znamenat šunt. Využil jsem totiž té jejich garance nejnižší ceny, ušetřil jsem několik tisíc, a kuchyň vypadá, jako by stála dvojnásobek. Pecka!
-
AutorPříspěvky