Úvodní stránka › Fóra › Nakupování › Nakupování v kamenných obchodech › Oresi a zkušenosti s jejich službami a servisem
- Toto téma je prázdné.
-
AutorPříspěvky
-
Martin
HostAhoj, už doma potřebujeme celkem dost novou kuchyni a hodně uvažujeme o Oresi. Mám ale pár otázek ohledně celkového servisu. Když si nechám kuchyň vyrobit přímo u nich, postarají se o všechno od začátku do konce, včetně montáže a případných úprav? Máte někdo zkušenosti s tím, jak to probíhá v praxi? Cením si každé rady a zkušenosti. Díky moc Martin
Peťan
HostZdravím Martine, máme kuchyň od Oresi a celkově jsme spokojení. Proces od návrhu až po montáž proběhl v pohodě. Postarali se o všechno, včetně montáže a menších úprav, které jsme si přáli. Komunikace byla bez problémů a vše bylo dodáno včas. Nic, co bychom museli nějak zásadně řešit. Určitě bychom je doporučili, ale myslím si, že záleží i na konkrétní pobočce a montážní partě.
Jirka Sokolík
HostNám už od Oresi kuchyně stojí delší dobu, ale furt se v ní dobře vaří. Dneska už bych možná vybral jiný dekor než to dřevo co máme, už se mi okoukalo, ale jinak funkčně stále splňuje, co jsme od ní chtěli. Určitě bych je tak doporučil, ale jak už to bývá, záleží na konkrétní pobočce a týmu, který to montuje a má vás na starost.
Tomáš
HostJsem na tom, že nejvíc je třeba, aby byla dobře zmáknutá montáž. Na tom to podle mě celý stojí. Nábytek se vyrábí podle mě v nějakých obřích výrobnách, ale montáž stojí pak na člověku. Takže tam si to chce pohlídat. Nám na tom dělal otec se synem a bylo vidět že pravá ruka ví, co dělá ta levá, takže to podle toho i vypadalo a za dva dny jí měli kompletní. Nenašel jsem žádnou vadu, takže fakt spokojenost. Tohle bych vám doporučil, si pohlídat. Jinak ze mě ok.
Vivi
HostMy měnili 30 let starou kuchyni, když jsme rekonstruovali byt po našich a kvalita to furt i na tu dobu byla dobrá. Nyní máme Oresku a jsem spokojená zas s novým stylem a hlavně s využitím prostoru. Celý je to prostě teď jinčí, než se dělalo dřív. Jako dlouho jsme ladili nějaký drobnosti, ale kuchyň je vymakaná, že jsem ráda, že jsme to brali přes ně.
Eliška
HostJá jsem vždycky snila o moderní kuchyni s ostrůvkem, která bude nejen krásná, ale i praktická. V Oresi mi pomohli proměnit tenhle sen ve skutečnost. Nešlo jen o výběr skříněk a spotřebičů, odborníci ve studiu mi poradili s celkovým uspořádáním, aby kuchyň ladila s prostorem a zároveň byla co nejvíc funkční. Nejvíc jsem ocenila, že jsem se nemusela starat o žádné detaily, což bylo zaměření, doprava, montáž, všechno zařídili za mě. A výsledek.. elegantní, vzdušná kuchyň, kde se vaří jedna radost. Jen ta vlastnost že by uměla i vařit, jí chybí 😀
-
AutorPříspěvky