Úvodní stránka Fóra Nakupování Zajímavé slevové akce Pamětní medaile zdarma od Národní Pokladnice

• Toto téma je prázdné.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 46. až 52. (celkem z 52)
  • Autor
    Milan
    Host

Nevím, jak jste na tom vy, ale já předvánoční nákupy vyloženě nesnáším, ale tady to šlo poměrně dobře a hlavně bez čekání a tlačení se někde ve frontě. Objednávku jsem zvládl vyřídit rychle, balík dorazil v pořádku a včas, takže budu mít i co zabalit.

#68787 Odpovědět
    Marie
    Host

Já to nějak neřeším, co byl kovid, tak jsem se v podstatě celkově přesunula s nákupy na síť, tak už to pro mě není nic divného a nakupuji tak i potraviny i oblečení. Pokladnice je v tomhle klasika a ještě se mi nestalo, aby něco co jsem chtěla od nich ze stránek, neměli.

#68812 Odpovědět
    Igor
    Host

Taky si nepamatuji, že bych to u nich kdy zažil, spíš bych byl rád, kdyby šlo u nich třeba věci si vyzvednout osobně. Mám to k nim kousek, tak by mi to nevadilo.

#68851 Odpovědět
    Pepa
    Host

Asi jako jednu z variant by to klidně mohli rozšířit, já si teda všechno nechávám posílat na adresu, protože mám i větší jistotu, že ten balík přebírám sám osobně a je ok. Až Národka to má vždycky dobře zabalený.

#68884 Odpovědět
    Beďan
    Host

Mně to snad přijde i lepší, že mají danýho jen jednoho doručovatele, cena je aspoň stejná a nemusím přemýšlet nad tím, kde to budu třeba vyzvedávat. Tady je to domů a za únosnou cenu.

#68929 Odpovědět
    Hynek
    Host

Vždycky to dorazí v pohodě, zazvoní na mě, tak nemám obavy, že by se mi něco zatoulalo. Jak lidi poštu nemusí, tak mě doručují věci s přehledem, proto i nakupuji na Národní pokladnici rád.

#68983 Odpovědět
    Pepa
    Host

Mince za dopravný jsou u nich taky v pohodě.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 46. až 52. (celkem z 52)
Odpověď na: Pamětní medaile zdarma od Národní Pokladnice
Osobní informace: