Úvodní stránka Fóra Bydlení a reality Energie Elektřina Recenze X Energie

  • Toto téma je prázdné.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (celkem z 9)
  • Autor
    Příspěvky
  • #3953 Odpovědět
    Vlaďka
    Host

    Zdravím,
    letos jsem byla docela nemile překvapená nedoplatkem za energie, kdybych doplácela jen za plyn mávla bych nad tím rukou, že jsem zbytečně přetápěla, ale že jsem musela doplácet i za elektřinu, tak to už mě fakt nadzvedlo, proto bych ráda vyměnila dodavatele za nového. Vím, že je to nějak možný udělat v poměrně krátkém časovém úseku. Z vyhledávání přes internet jsem našla firmu X Energie, máte je někdo? Jaké s nimi máte zkušenosti, zhodnotíte mi je prosím, díky

    #3989 Odpovědět
    Martin
    Host

    Nevím jakou představu máte o poměrně krátkém časovém úseku, ale co mám vlastní zkušenosti, tak mě vždycky změna dodavatele trvala minimálně 3 měsíce a to jsem jí dělal už 2x a pokaždé to trvalo jinak dlouho.

    #4007 Odpovědět
    Alča
    Host

    Za mě spokojenost s X Energií, jsme u nich cca 5 let, každý rok nám vrací na přeplatcích asi 3 tisíce, letos teda ještě čekáme, co bude, ale dříve jsme byli u distributorů, zálohy stejné a málokdy jsme měli přeplatek, většinou jsme ještě dopláceli a přitom spotřebou jsme na tom byli stejně.

    #4061 Odpovědět
    Hanka
    Host

    Také bych ocenila radu ohledně dodavatele elektřiny a plynu, ke komu se to vyplatí dát?

    #4083 Odpovědět
    Simona T.
    Host

    Mně taky nabídli u X energie lepší cenu, potom co jsme jim s manželem ukázali jinou nabídku, co jsme si stáhli z internetu. Všechno je to o lidech a domluvě mezi nimi. Pro nás je to sice trochu víc starostí, které bychom si rádi odpustili, ale na druhou stranu když si tím dokážeme pomoc, tak jsme do toho ten čas dali.

    #4127 Odpovědět
    Hanka
    Host

    A je ta změna dodavatele složitá? Ta X energie vypadá celkem jako solidní společnost koukám, jak moc reálné je, že u nich budu taky schopná ušetřit? Díky

    #4191 Odpovědět
    Silvie
    Host

    Není to nic složitého, my jsme si doma říkali, že kdybychom věděli, že je to tak snadné, tak už jsme to udělali dříve, protože X Energie nám s tím za prvé pomohla a pak se nám u nich podařilo i ušetřit.

    #4260 Odpovědět
    Aneta
    Host

    My je také máme, já teda původně byla zásadně proti tomu, abychom cokoliv měnili, ale manžel si stál za svým a změnu nám u nich zařídil. Říkala jsem mu ještě že určitě nakonec dojde ještě na moje slova. Ale ok, naštěstí nedošlo, došlo na ty jeho. X Energie nás vychází levněji, je na tom líp plyn i elektřina 🙂

    #4394 Odpovědět
    Stanislav
    Host

    My u X Energie máme zkušenosti s plynem a teď řešíme nově převod elektřiny. Plyn máme u nich za dobrý peníze tak to právě na základě toho chceme sloučit, aby i ta elektřina byla OK.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (celkem z 9)
Odpověď na: Odpověď č. 4083 v Recenze X Energie
Osobní informace: