Úvodní stránka › Fóra › Pojištění › Životní pojištění › Zkušenosti s partners?
- Toto téma je prázdné.
-
AutorPříspěvky
-
Tuis669Host
Kluci když chci začít řešit hypotéku tak musím kontaktovat přímo hypotečního poradce nebo s tím mají zkušenosti všichni ti jejich poradci? Brouzdal jsem na netu o partners a trochu mě teď zmátlo jak to funguje. S tím co se teď celkově děje s těmi hypotéky je děsný, proto chci pomoct.
KarelLOTHostTak finanční poradce by vám měl poskytnout služby které se týkají celkově finančního poradenství, takže určitě zvládnou více produktů. Já mám zkušenost s partners. Uzavírali jsme před lety životko. Nabízel mi i jiné produkty, pro děti a ženu, takže z toho dedukuji, že by to mělo být pro vás bez problémů.
Tuis669HostSuper, to jsem chtěl slyšet. Já jsem si to teď všechno zjišťoval po těch svátcích a jdeme do toho. Našel jsem si poradce z partners, které ho chci oslovit. Tak uvidím s jakou nabídkou přijde.
KarelLotHostTak to je fajn, hlavně ať vám to klapne. Nebojte se říct, co přesně chcete aby vám to ten poradce udělal přesně na míru. Ze začátku je nejdůležitější otevřenost, pak nenastanou žádné komplikace. Ten náš poradce například hodně vysvětloval. Každý dotaz co jsem měl vysvětlil a pak to bylo ke spokojenosti nás všech.
JardaHostDobrý den, pohrávám si s myšlenkou jestli neoslovit nějakého finančního poradce. Mám osobně pocit, že mi už peníze na uzavírání nějakých produktů nezbývají ale chtěl bych na to odborný pohled. Chtěl bych aby mi poradce prozkoumal jestli vůbec moje uzavřené smlouvy mají ještě smysl. Máte někoho konkrétního na doporučení z partners? Jsem z prahy 10. Děkuji za zprávy.
LadislavHostZa sebe doporučuji Davida Zítka z partners. Semnou spolupracuje už dlouho a je z Prahy, konkrétně václavák.
matyHostZkuste se podívat na stránky Partners, tam jsou poradci přímo pro města a tak. Já dávám na dlouholetou praxi a aby měl ten poradce nějaké zkušenosti, to se mi osvědčilo.
LloydInhibHostMormonBoyz – Senior Ivy (Chapters 1-4)
[IMG – http://i.imgur.com/AWnA1EV.jpg%5B/IMG –
Superior Ivy has a mutinous zest in behalf of a Mormon. He’s on all occasions been naturally warn and defensive and has been skilful to parlay that into getting what he wants. Entering his delegation, he intends to take his place as outstrip .
He can’t expropriate being disputatious and horny, nor does he after to. He’s young and hot and he’s going to run every occasion to cheer himself. As with any minister, he knows the rules down sex. He lawful takes prodigious joy in secretly breaking them! In details, the in point of fact that it’s forbidden principled makes him hunger it more! The unpublished Direct of the Higher Priesthood sees giant potential in this wild youngster’ they very recently prerequisite to undermine him in first.
Organization: mp4
Duration: 1:44:47
Video: 1920×1080, AVC (H.264), 5857kbps
Audio: 184kbps
Register size: 4.6 GBFilipHostJá jsem poradce hledal celkem dlouho i mezi různými společnostmi. U Partners jsem pak skončil z jednoho jediného důvodu, protože pán mi věnoval takovýho času a jeho řeči mi dávaly největší smysl, že jsem na něj dal. Fakt za tu jeho práci jsem teď vděčný.
LuděkHostRefinancoval jsem u nich naší hypotéku a vyšla nás opravdu moc dobře. Pomohlo i to, že hypotéky byly zrovna dost levný, ale zas máme delší fixaci.
MíraHostMy máme refinancování teprve v plánu, fixace nám za chvíli končí. S poradcem jsme to už řešili a myslím si že nás to teď vyjde i líp než předtím, tak uvidíme.
AlenaHostMohlo by, my jsme měli sjednanou hypotéku normálně přes banku, až později jsme se dostali k Partners poradci a ten nám jí právě pomohl refinancovat a je to lepší, hlavně se mi líbilo že nám vše podrobně vysvětlil a řekl co a jak a jaký to bude mít pro nás smysl. Později jsme se stejným poradcem sjednali i dobré stavební spoření.
MichalsHostnás to refináncování nakonec taky vyšlo líp, i když jsem od toho moc nečekal, ale ten s Partners se s tím dobře popral.
Milan SokolHostOn ten poradce vždycky vyčaruje něco co mě vždycky úplně mile překvapí, je mi jasný že takovýhle podmínky bych já sám nikde nevyjednal, a to nemluvím jenom o hypotéce.
Franta K.Hostto je fakt, tohle se mi stalo u životní pojistky, kde když jsem mu to dal do rukou tak jsem zjistil že úplně zbytečně platím vysokou částku, kdy to ani nebylo sjednané přímo na míru takže bůh ví jestli bych nějaké peníze viděl kdyby se mi něco stalo, teď už to mám konečně udělaný pořádně díky němu, a platím za to ještě míň.
-
AutorPříspěvky