Úvodní stránka Fóra Bydlení a reality Koupě nemovitosti Canaba dům na klíč zkušenosti

  • Toto téma je prázdné.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 38)
  • Autor
    Příspěvky
  • #4257 Odpovědět
    Adriana
    Host

    Ahoj, s přítelem si chceme postavit dům na klíč, pozemek už máme takže jen potřebuje vybrat firmu která nám udělá dům nejlépe do 4 mega se vším, Canaba má dva domy které se nám do ceny vejdou s tím že by nám ještě zbylo víc na vybavení domečku, takže se chci zeptat jestli tu s nimi někdo stavěl a řekl mi jestli ta cena je opravdu přesně daná, a taky jak je to potom s náklady na vytápění, četla jsem že je to okolo 10K plus splátky na hypo, to mi přijde dost slušný, ale jestli to tak fakt je. Předem díky za každou zkušenost, dost nám to pomůže.

    #4418 Odpovědět
    Lukáš Dlouhán
    Host

    Jo ta cena je přesně daná, ale pokud budete chtít nějaký lepší vybavení tak se trochu připlácí, ale to je asi jasný, my jsme si vybrali lepší sanitu, takže jsme o něco připláceli. S Canabou jsme postavili dům asi před třemi lety, a z vlastní zkušenosti můžu říct že náklady na vytápění apod. jsou fakt v poho, tenhle rok nám i vraceli přeplatek.

    #4527 Odpovědět
    Adriana
    Host

    Děkuju Lukáši, to zní tedy dobře pokud to tak je. Nad lepší vybavením jsem nepřemýšlela, zatím jsme si dům prohlédli jen na webu a youtubu, ale chystáme se do vzorového domu tak uvidíme, každopádně díky za vaší zkušenost.

    #4801 Odpovědět
    Léňa
    Host

    Do těch vzorových domů fakt vyražte, mě to dost pomohlo, taky jsme se rozhodovali mezi dvěma domy od Canaby, a ty virtuální prohlídky jsou sice fajn, ale když to člověk vidí naživo tak si umí udělat lepší představu nebo aspoň já to tak mám, nakonec jsme vybrali ten dům Ideal, nevím do jakého vzorového centra se chystáte jestli ho tam budou mít, ale tenhle je fakt suprovej, tak akorát velký, prostorný a co je pro mě nejlepší tak že máme komoru i půdu, takže místo na skladování krámů máme habaděj.

    #4856 Odpovědět
    Adriana
    Host

    Bydlíme kousek od Prahy takže do toho vzorového centra v Nehvizdech se chystáme, mají tam těch domu nejvíc a rovnou oba dva co máme v hledáčku takže super. Právě uvažujeme nad domem Ideal a Romance, mě se u Romance hrozně líbí ty velký okna ve spodním patře 😀 ale uvidíme který nám bude víc sedět až to uvidíme naživo.

    #4930 Odpovědět
    Léňa
    Host

    No tam jsme byli taky, tam jich mají vystavených dost, asi takový ty nejvíc kupovaný, jen je škoda že v tom Unu mají udělané ty kanceláře, nejde si to úplně dobře představit jak by to vypadalo, ale ty ostatní už mají vybavený dobře. Mě se v tom Idealu líbilo právě úplně všechno tak jak měli tam, takže to máme udělaný skoro přes kopírák.

    #5137 Odpovědět
    Adriana
    Host

    Tak už jsme tam byli, prováděl nás pan Fikeis, moc příjemný pán, dost nám k tomu řekl, ale pořád nemáme úplně jasno, sedí nám jak ten Ideal tak ten Romance, asi budeme muset udělat seznam pro/proti abychom se konečně někam posunuli, chci to mít všechno promyšlený než do toho opravdu půjdeme na plno.

    #5184 Odpovědět
    Ondřej Konečný
    Host

    Dobrý den, přemýšlím o stavbě domu s Canabou,ale recenze na netu nic moc.Mohla by jste mně po dostavění domu o této firmě lehce poreferovat? Můj email je konny11@seznam.cz, předem děkuji

    #5516 Odpovědět
    Adriana
    Host

    Nám se s Canabou zatím komunikuje velmi dobře, pokud si vzpomenu tak se vám klidně ozvu, já doufám že to bude jen a jen pozitivní zkušenost.

    #5759 Odpovědět
    Tina
    Host

    A jaký jste tedy nakonec vybrali? Já za sebe doporučuju dům Ideal, bydlíme v něm od roku 2015 a všechno dobrý, místností a prostoru máme všichni dost, konečně mají děti oddělené pokoje.

    #5931 Odpovědět
    Adriana
    Host

    Ten dům Ideal bude náš, zkusili jsme s opravdu sednout a sepsat si pro/proti, a vyšel nám tenhle i když co nebylo úplně jednoznačný, ale dohodli jsme se že jelikož je ten Ideal levnější a tak to investujeme do vybavení.

    #6161 Odpovědět
    Tina
    Host

    Jo to je dobrá varianta, my jsme to udělali podobně, i když mě se tenhle Ideal líbil už od začátku 😀 takže jiná varianta ani nepřipadala do úvahy, seděl nám zastavěnou plochou na pozemek i dispozicí.

    #6566 Odpovědět
    Anny
    Host

    Tak to my jsme šli bez váhání do toho domu Romance, protože ta prosklená plocha v tom dolním patře mě úplně dostala, ale je pravda že kdybychom nebyli na malé vesničce tak bych možná přemýšlela jinak, ale takhle máme moc krásný výhled do přírody.

    #7541 Odpovědět
    Zuzana
    Host

    Ona ta volba domu je strašně individuální. My jsme koupili dům Uno, protože měl malou zastavěnou plochu a my měli malý pozemek a chtěli jsme aby nám zbyla plocha na zahradu. A dispozicí nám úplně vyhovoval, on sice z venku vypadá malý, ale uvnitř je místa habaděj.

    #9464 Odpovědět
    Jaroslav
    Host

    Taky jsme koupili dům Ideal, podle mě je to hodně dobrá volba, za takovou cenu by se podobný dům jen tak nesehnal.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 38)
Odpověď na: Canaba dům na klíč zkušenosti
Osobní informace: