Úvodní stránka › Fóra › Bydlení a reality › Koupě nemovitosti › Zkušenost se stránkou vlastnici.cz
- Toto téma je prázdné.
-
AutorPříspěvky
-
Zdena
HostDobrý den, mám zájem inzerovat svou nemovitost přes tuhle webovou stránku. Je tam zmíněné, že je inzerování zdarma, bez kontaktu realitních kanceláří, což by nebylo špatné, z hlediska toho že bych ušetřila. Je to vážně tak, nebo jsou tam nějaké skryté poplatky? A vlastně bych taky chtěla vědět, jak takový prodej nemovitosti bez realitní kanceláře probíhá. Byla bych ráda za vaše zkušenosti.
Lucie
HostJen bych si asi dopředu ověřila, jestli nejsou některé služby zpoplatněné zvlášť, třeba zvýraznění inzerátu. Ale do budoucnu bych asi při prodeji taky zkusila prodej bez realitní kanceláře.
Emča
HostZa mě dobrý. Líbí se mi hlavně to, že mě hnedka nezačnou kontaktovat desítky realitek a člověk jedná přímo se zájemci. Inzerát jsme přidali bez problémů a základní vystavení bylo opravdu zdarma. Jediný co, tak tomu musíš věnovat víc času při prodeji, zařídit notáře nebo právníka na smlouvy, aby byly všechny papíry v pořádku a taky zařídit úschovu peněz. Ale zvládnout se to dá 🙂
Ester
HostJá jsem přes Vlastnici.cz prodávala rodinný dům a žádné skryté poplatky jsem nezaznamenala. Inzerát jsem měla během chvilky zveřejněný a zájemci mě kontaktovali přímo. Samozřejmě je potřeba si část věcí pohlídat sama, ale za ušetřenou provizi mi to rozhodně stálo. Měla jsem větší kontrolu nad celým prodejem a komunikace byla mnohem přímější než přes realitní kancelář. Za mě to byla dobrá zkušenost.
Dejzy
HostMně to dává smysl jako alternativa k velkým portálům. Není to úplně o tom, že by tam chodily stovky lidí, ale těch pár reakcí může být kvalitních.
-
AutorPříspěvky